Djurs Sommerland

Familjens roligaste semesterdag


Djurs Sommerland Familjen får sin absolut roligaste semesterdag på Djurs Sommerland. När entrén är betald är det fullt fart från morgon till kväll och fritt val bland mer än 60 hisnande attraktioner. På Danmarks största sommarland hittar du många spännande temaländer. Åk på djungelsafari i Afrikaland där du ser vilda djur, huvudjägarnas by, tempelgrottan och mycket annat spännande, besök Tarzanland eller Indianland där du både kan klättra, åka kana och balansera. Kinaland, Mexikoland, Lilleputtland - det finns inga gränser för fantasin på Djurs Sommerland!

Djurs Sommerland Om du vill att det ska pirra i magen ska du pröva en häftig tur i 60 km/timme med berg-och-dalbanan Thors Hammare eller hoppa ombord på en urholkad trädstam och ge dig ut på en våt och farofylld färd på Colorado River. I Speedy Gonzales får du en häftig och hisnande rutschbanetur i stora gummibåtar. Eller hur skulle det vara med rafting på floden Rio Grande?

En blöt upplevelse i Danmarks största äventyrsbad


Badkläderna är ett måste när du besöker Djurs Sommerland! Djurs Sommerland Här hittar du Danmarks största äventyrsbad utomhus och vattnet är uppvärmt, så du behöver inte vara rädd för kalla dopp - inte ens när det är gråmulet. Kasta dig ut i vågorna, låt dig föras med av strömmen och våga dig in i det jättelika Hawaiibadet som inte går att beskriva - det måste upplevas! Vatten i tre våningar, fullt av härliga vattenrutschbanor, 13 roliga vattenkanoner, plattformar, broar och en kokostunna som kastar mer än 4 000 liter vatten rakt i ansiktet på dig var femte minut. Det är rena rama vattenvettet!

Naturligtvis har Djurs Sommerland också massor av möjligheter att koppla av mellan alla upplevelserna och det är inget problem att få tag på mat och dryck! Det finns flera kaféer och restauranger, men du kan även njuta av din medhavda matsäck vid borden och bänkarna - och kanske grilla korv på den stora grillen. Familjens roligaste semesterdag är i hamn!