En semesterbostad i Österrike - en skön semester året runt

Semesterhus i Österrike - sommar, höst, vinter eller vår... Det spelar ingen roll när du vill semestra i Österrike - här väntar alltid massor av semesterkul och trevliga upplevelser i din semesterbostad i Österrike. På sommaren visar sig de österrikiska alperna från sin varma och soliga sida. På vintern är en semesterbostad i Österrike det perfekta stället att bo i samband med årets skidferie.

Upplev Österrikes storslagna natur. Och bo mitt i den - med ett semesterhus i Österrike. Använd din semesterlägenhet i Österrike som utgångspunkt för långa vandringar, skidsemester, cykelturer eller kanske bestigning av några av de lite högre bergstopparna. När du bokar ett sommarhus i Österrike här hos oss är alla dörrar öppna för en fantastisk semester mitt i naturen.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis en semesterbostad i Österrike.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Österrike ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Österrike

from 9200 SEK
Schwendau 3 km fra Mayrhofen: Lille, børnevenligt...
from 12921 SEK
Enjoy an authentic winter holiday in "Last Christ...
from 6117 SEK
Come to Klippitztörl for a holiday in the clear f...
from 7882 SEK
Cosy holiday home with ample privacy and just out...
from 12059 SEK
At the edge of the famous ski resort of Kitzbühel...
from 12361 SEK
from 10832 SEK
You'll find this beautiful detached Chalet in the...
from 23214 SEK
Chalet Pihapperblick app. 300m2 is a fabulous cot...
from 13829 SEK
Detta stora, fina semesterhus ligger på en 1000 m...
from 5836 SEK
Ramsau is situated 8 km. north-west of Schladming...