En semesterbostad i Österrike - en skön semester året runt

Semesterhus i Österrike - sommar, höst, vinter eller vår... Det spelar ingen roll när du vill semestra i Österrike - här väntar alltid massor av semesterkul och trevliga upplevelser i din semesterbostad i Österrike. På sommaren visar sig de österrikiska alperna från sin varma och soliga sida. På vintern är en semesterbostad i Österrike det perfekta stället att bo i samband med årets skidferie.

Upplev Österrikes storslagna natur. Och bo mitt i den - med ett semesterhus i Österrike. Använd din semesterlägenhet i Österrike som utgångspunkt för långa vandringar, skidsemester, cykelturer eller kanske bestigning av några av de lite högre bergstopparna. När du bokar ett sommarhus i Österrike här hos oss är alla dörrar öppna för en fantastisk semester mitt i naturen.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis en semesterbostad i Österrike.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Österrike ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Österrike

from 10404 SEK
Aschau: Smuk, komfortabelt, lille lejlighedshus "...
from 6909 SEK
Smuk, luksuriøse enfamiliehus "Casa Hubertus". I ...
from 5137 SEK
Kirchdorf 6 km fra St. Johann: Børnevenligt træhu...
from 13470 SEK
Flirsch 12 km fra St. Anton: Hyggeligt feriehytte...
from 4806 SEK
The Baderhof Country House is on the outskirts of...
from 13917 SEK
Product description: simple, but well-kept furn...
Moderne, hyggeligt hytte "Kreischberg". Rolig, so...
from 5934 SEK
The Franz Mansion, located in a sunny area in the...