Semesterhus i Schweiz - bergen är höga, mångfalden är stor

Semestern i Schweiz börjar med ett "Grüezi" - så hälsar man nämligen välkommen i Schweiz! När du bokar ett sommarhus i Schweiz får du inte bara en trevlig semesterbostad utan du får dessutom med detta imponerande lands mångfald på köpet. Schweiz har till exempel hela fyra nationalspråk (tyska, italienska, franska och rätoromanska) och ett otal oförglömliga naturupplevelser. Och en semesterbostad i Schweiz garanterar dig en underbar semester.

För många människor är Schweiz landet med de många höga bergen. Därför är semesterbostäder som exempelvis semesterlägenheter i Schweiz det självklara semesterboendet. Ta en titt på vårt stora utbud och boka den semesterbostad i Schweiz som uppfyller dina önskemål om en skön semester i Schweiz.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300.000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis ett semesterhus i Schweiz.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Schweiz ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

 

De mest populära semesterbostäderna i Schweiz

from 6100 SEK
from 12047 SEK
Vira 13 km fra Locarno: Moderne, komfortabelt, li...
from 2916 SEK
Castagnola 3 km fra Lugano: Stor flerfamiliehus "...
from 14693 SEK
Castagnola 3 km fra Lugano: Rustikt, komfortabelt...
from 10161 SEK
Edelweiss is an apartment in the large holiday ho...
from 10872 SEK
from 8609 SEK
San Nazzaro 18 km fra Locarno: Smuk, komfortabelt...
from 5998 SEK
Grimentz: Børnevenligt, hyggeligt, komfortabelt r...
from 4370 SEK
Pinadee 6 km fra Aquila: Hyggeligt, enkelt enfami...
from 6176 SEK
Val Malvaglia: Hyggeligt rustik "Cà Sulìva", på 2...