Crans-Montana i Valais

På vintern: skidsemester. På sommaren: golf och vandring. Vad vill du göra på din semester i Crans-Montana?

St. Moritz - modernt och naturligt

Det finns inte många semester- orter som är så naturliga och ändå så moderna som St. Moritz som har 320 soltimmar om året.

Grindelwald - bergen kallar

Åk iväg på semester i bergen - åk till Grindelwald! Här kan du vandra, åka skidor eller bara njuta av naturen...

Semesterhus i Schweiz - bergen är höga, mångfalden är stor

Semestern i Schweiz börjar med ett "Grüezi" - så hälsar man nämligen välkommen i Schweiz! När du bokar ett sommarhus i Schweiz får du inte bara en trevlig semesterbostad utan du får dessutom med detta imponerande lands mångfald på köpet. Schweiz har till exempel hela fyra nationalspråk (tyska, italienska, franska och rätoromanska) och ett otal oförglömliga naturupplevelser. Och en semesterbostad i Schweiz garanterar dig en underbar semester.

För många människor är Schweiz landet med de många höga bergen. Därför är semesterbostäder som exempelvis semesterlägenheter i Schweiz det självklara semesterboendet. Ta en titt på vårt stora utbud och boka den semesterbostad i Schweiz som uppfyller dina önskemål om en skön semester i Schweiz.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300.000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis ett semesterhus i Schweiz.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Schweiz ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

 

Semesterhus i Schweiz - välj bland 2.850 semesterbostäder

Visa flerVisa färre

De mest populära semesterbostäderna i Schweiz

from 10050 SEK
Detta stora, mysiga semesterhus ligger på en 80 m...
from 4074 SEK
Smuk, lille lejlighedshus "Chalet Sunneblick". I ...
from 4095 SEK
from 6465 SEK
Extra charges: Local service chargesElectricity...
from 7440 SEK
from 3592 SEK
Typical Swiss chalet with 2 apartments in a very ...
from 4218 SEK