Semesterhus i Schweiz - bergen är höga, mångfalden är stor

Semestern i Schweiz börjar med ett "Grüezi" - så hälsar man nämligen välkommen i Schweiz! När du bokar ett sommarhus i Schweiz får du inte bara en trevlig semesterbostad utan du får dessutom med detta imponerande lands mångfald på köpet. Schweiz har till exempel hela fyra nationalspråk (tyska, italienska, franska och rätoromanska) och ett otal oförglömliga naturupplevelser. Och en semesterbostad i Schweiz garanterar dig en underbar semester.

För många människor är Schweiz landet med de många höga bergen. Därför är semesterbostäder som exempelvis semesterlägenheter i Schweiz det självklara semesterboendet. Ta en titt på vårt stora utbud och boka den semesterbostad i Schweiz som uppfyller dina önskemål om en skön semester i Schweiz.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300.000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis ett semesterhus i Schweiz.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Schweiz ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

 

De mest populära semesterbostäderna i Schweiz

from 6050 SEK
One bedroom with a twinbed, a bunk-bed and 4 matr...
from 8616 SEK
Pugerna 20 km fra Lugano: Hyggeligt, komfortabelt...
from 3698 SEK
Lille, enkelt, hyggeligt chalet "Häuschen Stadel"...
from 3630 SEK
from 4370 SEK
Pinadee 6 km fra Aquila: Hyggeligt, enkelt enfami...
from 9294 SEK
This beautiful holiday rental is situated in a pe...
from 5761 SEK
Our landlord welcomes the guests only in German l...
from 7655 SEK
5.5 room chalet with 4 bedrooms above Pany, with ...
from 4748 SEK
from 11394 SEK
The apartment is optimal situated, the railway st...