Zilinsky

Bergskedjan Karpaterna och de många floderna medverkar på var sitt sätt till regionen Zilinskys mycket speciella charm.

Banskobystricky

Kullar, berg och grönskande landskap präglar naturen och kulturen i landsdelen Banskobystricky.

Presovsky

Med bergskedjan Karpaternas höga berg som granne hälsar regionen Presovsky dig välkommen till en underbar semester i Slovakien...

Semester i Slovakien - 80.447 semesterbostäder i hela Europa

En semester i Slovakien - nya upplevelser... 

Boka en semester i Slovakien i ett mysigt semesterhus - här på Cofman.com. Det är det lättaste sättet att inleda din semester i Slovakien på. Oavsett om du redan känner till landet eller vill prova på något nytt är vårt utbud av semesterbostäder för din semester i Slovakien helt rätt för dig. Och en semester i Slovakien i ett semesterhus ger dig massor av möjligheter.

Upptäck de många bergsområdena och kuperade landskapen under din semester i Slovakien. Du kan till exempel ge dig ut på långa vandringar eller cykelturer. Eller kanske har du lust att klättra i bergen? Du kan också besöka de många historiska konst- och kultursevärdheterna som du stöter på under din semester i Slovakien.

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis semesterhus för en semester i Slovakien.

Slovakien ska vara lika enkel och avkopplande som själva semester.

Trevlig semester!

Visa flerVisa färre