Om Cofman.se

Boka ditt semesterhus eller din semesterlägenhet med en av de ledande webbsidorna i Europa

Med över en miljon nöjda kunder sedan år 2000 är Cofman bland de mest framgångsrika semesterhusförmedlingarna på den europeiska marknaden. På Cofman.se bokar du snabbt och enkelt ditt semesterhus, eftersom vårt motto är: Vi vill att planeringen och bokningen av din hussemester ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester. 

Tack vare samarbetet med nationella och internationella leverantörer av semesterhus erbjuder vi mer än 200.000 semesterboenden på de populäraste semesterorterna i Europa. Dessutom är Cofman en certifierad medlem av Trusted Shops och garanterar köparen det högsta skyddet vid online bokning.

Företagsprofil

Cofman är 100 procent danskägt och erbjuder semesterhus och semesterlägenheter över hela Europa. Företagets huvudkontor ligger i Herning. Cirka 30 anställda från 5 europeiska länder arbetar för att hjälpa dig att hitta det perfekta semesterhuset. 

Om du har några synpunkter på vår tjänst, beröm/klagomål eller andra frågor, skriv till oss på info@cofman.se.  Våra semesterkonsulter är också tillgängliga på vårt telefonnummer +45 70 20 31 10  (Måndag - fredag 9-17).