Lugn, skogar, sjöar - och en sommarstuga i Sverige

Boka ett sommarhus i Sverige hos Cofman.com! Våra semesterhus och sommarstugor i Sverige ligger främst i Mellan- och Sydsverige - och merparten av dem ligger vid en av de många sjöarna. Här kan du vara säker på att få en lugn, skön och avkopplande semester i ett sommarhus i Sverige. Gör utflykter i den storslagna svenska naturen, besök slott och herrgårdar och njut av Sverige i fulla drag.

Fast en semester i Sverige bjuder givetvis på många andra attraktioner och sevärdheter för både stora och små semesterfirare. I Pippi Långstrumps hemland väntar massor av semesterupplevelser - med er semesterbostad i Sverige som bas...

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis en stuga i Sverige.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av en sommarstuga i Sverige ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Sverige

from 1899 SEK
Mycket påkostad villavagn med gott om plats. Enda...
from 8708 SEK
Huset ligger på den nordlige side af havnen, ca. ...
from 7113 SEK
Der er god plads til op til 8 personer. Der er et...
from 3610 SEK
Fräsch stuga byggd 2015, med högt läge och panora...
from 4625 SEK
Detta rymliga hus ligger inne på en stor härlig n...
from 3820 SEK
Trivsam bostad i utkanten av Kyrkesund på västra ...
from 5096 SEK
from 5081 SEK
Her kommer I til at bo i et totalt renoveret og r...