Lugn, skogar, sjöar - och en sommarstuga i Sverige

Boka ett sommarhus i Sverige hos Cofman.com! Våra semesterhus och sommarstugor i Sverige ligger främst i Mellan- och Sydsverige - och merparten av dem ligger vid en av de många sjöarna. Här kan du vara säker på att få en lugn, skön och avkopplande semester i ett sommarhus i Sverige. Gör utflykter i den storslagna svenska naturen, besök slott och herrgårdar och njut av Sverige i fulla drag.

Fast en semester i Sverige bjuder givetvis på många andra attraktioner och sevärdheter för både stora och små semesterfirare. I Pippi Långstrumps hemland väntar massor av semesterupplevelser - med er semesterbostad i Sverige som bas...

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis en stuga i Sverige.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av en sommarstuga i Sverige ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Sverige

from 7271 SEK
Der er god plads til op til 8 personer. Der er et...
from 4036 SEK
Extra charges: Local service charges05.01.19-29...
from 6610 SEK
En härlig semesterlägenhet mitt i Klövsjö. Med tv...
from 6011 SEK
Feriehuset er veludstyret og byder blandt andet p...
from 5197 SEK
from 4389 SEK
Seabreeze Cottage är en charmig semesterlägenhet ...
from 7690 SEK
Underbar arkitektritad lyxvilla av högsta klass. ...