Sommarhus i Tyskland - en skön semester är inte långt borta...

Ett semesterhus i Tyskland bjuder på många bra upplevelser. Varför åka så långt bort på semester när det finns så många trevliga semestermöjligheter alldeles i närheten? Med ett sommarhus i Tyskland kan du njuta av de många härliga semesterområdena i semesterlandet Tyskland. Upplev exempelvis den tyska Östersjökusten, idylliska Schwarzwald eller boka en sommarstuga i Tyskland i ett vackert bergsområde i Bayern.

Om du bokar en semester i Tyskland hos oss väntar massor av spännande upplevelser på dig under din semester. Utnyttja den frihet din semesterbostad i Tyskland ger dig att utforska omgivningarna. Tyskland är ett mycket omväxlande land som bjuder på många olika attraktioner och sevärdheter. Om du inte hinner besöka allihop, kan du bara åka iväg nästa år igen...

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis ett sommarhus i Tyskland.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Tyskland ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Tyskland

from 12240 SEK
Detta stora, mysiga semesterhus ligger på en 1500...
from 13630 SEK
Velindrettet Skanlux-sommerhus beliggende godt 90...
from 2990 SEK
Detta nya, mysiga semesterhus ligger på en tomt v...
from 11247 SEK
from 5517 SEK
Extra costs: Babywäschepaket: 10.00 EUR per perso...
from 2793 SEK
Smuk 3-familiehus. I bymidten fra Norddeich, roli...
from 3461 SEK
from 10493 SEK
Detta stora, fina semesterhus ligger på en 64000 ...
from 5601 SEK
from 5197 SEK
Family apartment in Boiensdorf, between the Hanse...