Sommarhus i Tyskland - en skön semester är inte långt borta...

Ett semesterhus i Tyskland bjuder på många bra upplevelser. Varför åka så långt bort på semester när det finns så många trevliga semestermöjligheter alldeles i närheten? Med ett sommarhus i Tyskland kan du njuta av de många härliga semesterområdena i semesterlandet Tyskland. Upplev exempelvis den tyska Östersjökusten, idylliska Schwarzwald eller boka en sommarstuga i Tyskland i ett vackert bergsområde i Bayern.

Om du bokar en semester i Tyskland hos oss väntar massor av spännande upplevelser på dig under din semester. Utnyttja den frihet din semesterbostad i Tyskland ger dig att utforska omgivningarna. Tyskland är ett mycket omväxlande land som bjuder på många olika attraktioner och sevärdheter. Om du inte hinner besöka allihop, kan du bara åka iväg nästa år igen...

Sedan Cofman.com grundades år 2000 har företaget varit den ledande portalen för semesterhus i Danmark. Över 300 000 gäster har hittat ett sommarhus bland det stora utbudet på Cofman.com. Numera erbjuder Cofman.com även semesterbostäder i hela Europa, exempelvis ett sommarhus i Tyskland.

Filosofin hos oss på Cofman.com är att bokningen av ett sommarhus i Tyskland ska vara lika enkel och avkopplande som att ha semester.

Trevlig semester!

De mest populära semesterbostäderna i Tyskland

from 3689 SEK
from 2210 SEK
Detta nymoderniserade, mysiga semesterhus ligger ...
from 2299 SEK
Lille lejlighedshus "Tunnelstrasse". Ved bykanten...
from 4227 SEK
Bungalow. I bymidten fra Norddeich, 500 m fra hav...
from 3323 SEK
Rustikt 2-familiehus "Landhaus Bischoff". Ved byk...
from 9699 SEK
Detta stora, mysiga semesterhus ligger på en 1500...
from 11067 SEK
Interior terraced house, 6 - 10 people, 4 room/...
from 3881 SEK
Enfamiliehus "Mahlke", bygget i 1782. Uden for by...
from 3917 SEK
Interior part of terraced house, 4 - 6 people, ...
from 2990 SEK
Detta nya, mysiga semesterhus ligger på en tomt v...